Dag 17 Noordkaap- Alta
Door: Melle
Blijf op de hoogte en volg Familie
17 Juli 2011 | Noorwegen, Alta
Na een nacht van bijna 13 uur (rustig) geslapen te hebben ontwaakte we voor de laatste keer op de Kaap. Rustig weer maar bewolkt. We hadden de wekker s’nachts nog gezet en zijn om 00.15 naar het punt gelopen. Honderden mensen in de mist. Mel heeft lopen slaap wandelen want die is niet zo’n held als je die uit haar slaap haalt. Ondanks de bewolking ziet het er toch bijzonder uit. Rond 10.15 in de auto en de weg terug gereden. Uiteraard een stuk vlotter. Wederom door de Noordkaaptunnel (en wederom tol) Het is ± 10c en bewolkt. Ondanks het een beetje grijs is, is de omgeving erg mooi en vooral woest en ongerept. Deze keer stonden er rendieren midden op de weg. Het is immens, zo als de natuur daar is. We voelen ons net Playmobil poppetjes in dit landschap. Rond 15.00 uur in Alta aangekomen. Camping opgesnord en alles weer onder stroom gezet…opladen maar. Wasje gedraaid en gekookt in de keuken van de camping. Heerlijk lekker warm en weer van stenenborden gegeten. De ballen uit blik geprobeerd en die waren prima. Voor de rest rustig aan en het verslag bijgewerkt. Ga zo even kijken welke route en richting we morgen opgaan, In ieder geval eerst even lpg tanken. Milan zijn Nintendo DS is nog steeds stuk en is erg verdrietig. Gelukkig houd hij mij nu gezelschap, Voor nu de groetjes van ons
18 Juli 2011 - 11:08
Gitte:
Milan, wat balen van je DS
Gelukkig voor papa heeft hij nou een beetje gezelschap van jou!!
19 Juli 2011 - 10:28
De Farmer:
hey peoples!!
leuke foto's! wel spannend zo een storm. gelukkig heelhuids er vanaf gebracht!vermaak me hier operbest, en zo ook de beesten. ik werd wat droevig van de temperaturen en de regen hier. dus heb een 10 daagse vakantie in frankrijk vlakbij bordeaux geboekt. hier ga ik vrijdag heen. ik stel voor om morgenavond nog ff te skypen als het lukt. anders moet het vanuit frankrijk een keertje! succes met de reis en bjorn...... laat milan ook ff:P hahah
'
gr martijn -
20 Juli 2011 - 14:18
Lidy:
Na 3 weken camping hadden we er bijna een dagtaak aan om jullie reisverslagen te lezen. Heel leuk allemaal. Lijkt me echt gaaf om de Noordkaap te bezoeken. Hoop dat jullie nog een goeie terugreis zullen hebben en wij wensen jou Marjelle nog een fijne verjaardag straks in dat hoge noorden. Groetjes uit een héééél ver Twente. -
22 Juli 2011 - 10:43
Gitte:
Lieverd, het is vandaag de 22e en het is je verjaardag!!!!!!!!
Heel erg gefeliciteerd, maak er een mooie dag van in de prachtige natuur van het verre noorden.
Ver weg maar toch dichtbij......
Denk aan je. Dikke verjaardags knuffel. XXX -
23 Juli 2011 - 14:32
Ingrid Overduin:
Jeee wat een woesternij daar en zo te zien erg koud! Is die ijsbeer echt?
Bijzonder trouwens dat de caravan niet omgewaaid is zeg. Zelfs op de afsluitdijk waaien nog wel eens caravans om. Het is een goeie die van jullie!
Het lijkt echt wel het eind van de wereld als je zo naar de foto's kijkt. Erg indrukwekkend hoor.
Ben je nog verwend Marjelle met je verjaardag ;-) ? Versierde caravan, ontbijt op bed enzo?
Goeie reis weer. We zijn vanaf morgen zelf een weekje met vakantie. Lees de verhalen daarna wel weer even terug.
Doei doei! -
23 Juli 2011 - 20:00
Susan Bol:
Hallo allemaal,
Via,via gehoord van jullie spannende avontuur! Heb al wat van jullie reisverslagen gelezen en ben erg onder de indruk! Wat moet die natuur geweldig zijn. (mooie foto's) Wat een storm hebben jullie meegemaakt!
Lekker genieten hoor!
Groetjes Susan