Dag 6 Siljanmeer
Door: Marjelle
Blijf op de hoogte en volg Familie
09 Juli 2011 | Zweden, Leksand
Het zonnetje schijnt en we zaten om 09.00 uur in de auto om richting het Siljan meer te rijden. Na een tussenstop in Falun om LPG te tanken waren we om 14.00 uur op de camping. Leuke camping met Nederlandse eigenaars, mooi aan het meer gelegen. Partytent met muskietennetten opgezet, want die vrolijke vrienden zijn hier al zeker aanwezig. Gelijk maar even een wasje gedraaid. Inmiddels ben ik er al wel achter dat je snel klaar bent met het opruimen van de caravan dus dat is zeker een voordeel. De jongens wilde gelijk de kano uit proberen dus die ook maar uit de verpakking gehaald en opgepomd. Hij is goedgekeurd en bleef drijven
Lekker rustig aan gedaan en s ’avonds in het zonnetje gegeten. Eindelijk konden we op internet wat uiteindelijk lukte en de nodige contacten te leggen en mails te versturen. Rond 23.30 uur in de caravan gekropen en het was nog steeds licht ! S ´morgens is het ook al vroeg licht, hoe laat weet ik nog niet omdat we meestal
Pas rond 07.00 wakker worden. Het uitzicht op het meer was in ieder geval mooi.